REFERENSER

TA ETT STEG MOT SMARTARE EKONOMI OCH BOKA DIN RÅDGIVNING DU OCKSÅ!

Omdöme från  kunder


Ida Roth

Privatperson

"Mitt namn är Ida och jag har träffat Ulf vid 2 tillfällen. När jag gick i skolan kände jag mig ganska okunnig om min ekonomiska framtid, därför bokade jag ett möte med Ulf. Han har hjälpt mig att få en bättre och bredare syn på mitt sparande och hur man kan leva gott oavsett inkomst"

Svenja Andersén och Jonas Jönsson

Nyföretagare

"Ulf har ett uppfriskande synsätt på livet, pengar och framgång, samtidigt som han är hjärtlig, nära och lite lagom crazy! Han får oss att reflektera och omvärdera våra egna tankar vilket har gjort att vi inte fastnat utan rört oss stadigt framåt"

Jesper Gustafsson

Organisation

"Ulf ställer de utmanande frågorna och kommer med de nya tankebanorna. En träff med Ulf leder alltid till nya perspektiv som du inte tänkt på tidigare och han presenterar det dessutom på ett roligt sätt! I vårt fall blev resultatet att vi tänkte om och såg andra investeringsmöjligheter som kändes mer rätt för oss just nu. Eventuellt världens coolaste mentor!"

Alexander Olofsson

Chef / Företag

"Ulf har hjälpt mig att både driva och förvalta fastighetsbolaget Bodehus Industri AB, samt min privatekonomi.

Tack vare sin långa erfarenhet inom fastighetsbranschen och expertis så är han en väldigt bra stöttepelare för mig. Då han har hjälpt mig mycket med många svåra frågor och projekt.

Med regelbundna möten och uppföljningar så har vi tillsammans funnit en röd tråd och kunnat följa upp våra projekt så att inga viktiga detaljer glöms bort.

Han är ett mycket bra stöd oavsett ålder eller erfarenhet!"

Goda Steget UF

UF-Företag

"Ulf har varit till stor hjälp gällande hur vi ska se på UF-årets alla moment. Han har en stor kunskap gällande de ekonomiska frågorna och har därför hjälpt oss mycket på den ekonomiska fronten och gett oss ett nytt tankesätt på hur man fördriver vinst på bästa sätt. Han är ett perfekt bollplank för idéer och hjälper oss alltid med att hitta nya lösningar till våra problem"

Amanda Lindberg

Privatperson 

"Ulf har gett mig ett nytt synsätt på sparande och lärt mig mycket om investeringar! Jag är glad att jag fick kontakt med Ulf i ung ålder för att få med mig lärdomar som kan hjälpa mig göra smartare ekonomiska beslut senare i livet, som sen kan leda till att jag får en tryggare ekonomi"

Tomas K

Privatperson, investeringar

"Fick tips av mina arbetskamrater om en trevlig man som verkligen kan ekonomi på sina fem fingrar.

Vill du/ni värna om er framtid ekonomiskt, så rekommenderar jag verkligen att ni tar kontakt med Ulf på Help To You"

Pernilla 

Privatperson

"Jag har varit hos Ulf ett flertal gånger och han ger mig anpassad rådgivning och vägledning i sparande och placeringar, han är verkligen en bra hjälp för mig och min ekonomi"

Ulf Ödman | 0706 584 766 | ulf@helptoyou.se

Kontor i Karlshamn

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!